Koristite OVO domaće ulje i koža će vam biti poput svile!

Izvor: Svet, 21.Avg.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koristite OVO domaće ulje i koža će vam biti poput svile!

Napravite sami domaće ulje od lavande koje će sprečiti isušivanje kože…
Foto; Guliver/Thinkstock Verovatno i sami znate koliko je lavanda dobra za zdravlje i negu tela. Njen miris prosto opija i opušta čitavo našo telo, dok njeni sastojci utiči na poboljšanje našeg izgleda, a naročito kože.
Pročitajte i… Žene su “odlepile” za ovim čudesnim receptom a i vi ćete!
Koža je nakon sunčanja naročito izložena pucanju i isušivanju, zbog uticaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << toplote, ali i štetnih sunčevih zraka. Takva koža pored toga što ne izgleda lepo, lakše gubi boju zbog koje smo se toliko i sunčale. Zato je koži potrebna maksimalna hidratacija, što iznutra (unošenjem što više vode), što spolja preko preparata koje nanosimo na nju. Da ne biste trošile veliku sumu novca na različite preparate, mi vam preporučujemo da napravite svoje ulje od lavande koje će vašoj koži vratiti sjaj i sprečiti njeno pucanje.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Koristite OVO domaće ulje i koža će vam biti poput svile!

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2016

Verovatno i sami znate koliko je lavanda dobra za zdravlje i negu tela. Njen miris prosto opija i opušta čitavo našo telo, dok njeni sastojci utiči na poboljšanje našeg izgleda, a naročito kože...Pročitajte i… Žene su “odlepile” za ovim čudesnim receptom a i vi ćete!..Koža je nakon...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.