Kontroverzno lečenje raka jedna od najdelotvornijih terapija na svetu. Bićete zapanjeni!

Izvor: Svet, 13.Avg.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontroverzno lečenje raka jedna od najdelotvornijih terapija na svetu. Bićete zapanjeni!

Po Breusu, rak je samostalna tvorevina unutar organizma, kojoj su za rast i napredak nužne belančevine koje se nalaze u čvrstoj hrani, te se, u skladu s tim, može uništiti gladovanjem i unošenjem sokova od organski uzgojenog povrća.
Foto: Guliver/Thinktock Budući da u njima nema belančevina, organizam će ih početi crpeti iz tumora, što će na kraju dovesti do njegove razgradnje.
Iz tog razloga, tokom dijete ne sme se uzimati nikakva čvrsta hrana koja sadrži belančevine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Terapiju uskraćivanja hrane tumorskim stanicama nužno je provoditi 42 dana, odnosno 6 nedelja.
Za to vreme iz organizma će se izlučiti sve nezdrave tvari koje smo u njega uneli hranom, pićem ili disanjem. U drugoj polovini posta započeće razgradnja nezdravih ćelija, a nakon 6 nedelja celi organizam biće potpuno obnovljen.
Pročitajte i… Ako ovo radite svake večeri imate dva puta veće šanse da obolite od raka
U cilju lečenja, Breus koristi sokove od korenastog povrća. Terapija koju preporučuje sastoji se u ispijanju 3-5 dcl soka pravljenog od cvekle, šargarepe, korena celera, rotkve i krompira.
Uz to se, zavisno od obolelih organa i tkiva, uzima do 2 litre čajnih mešavina na dan i 2 dcl bistre supe od luka.
Za vreme terapije iz ishrane obavezno treba izbaciti šećer, belo brašno, suhomesnate proizvode i konzervirane namirnice.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kontroverzno lečenje raka jedna od najdelotvornijih terapija na svetu. Bićete zapanjeni!

Izvor: Scandal.rs, 13.Avg.2016

Budući da u njima nema belančevina, organizam će ih početi crpeti iz tumora, što će na kraju dovesti do njegove razgradnje...Iz tog razloga, tokom dijete ne sme se uzimati nikakva čvrsta hrana koja sadrži belančevine. Terapiju uskraćivanja hrane tumorskim stanicama nužno je provoditi 42 dana,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.