Kontroverzna rijaliti takmičarka NAPUŠTA Elitu? Pojavio se snimak: Tvrdi da joj opalo pola kose od stresa

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 14:58

Kontroverzna rijaliti takmičarka NAPUŠTA Elitu? Pojavio se snimak: Tvrdi da joj opalo pola kose od stresa

Ispričala Miljani Kulić zbog čega se umalo nije onesvestila.

Teodora Balzak se načisto povukla do kada je njen dečko Nikola Bukilić diskvalifikovan iz Elite zbog nasilničkog i agresivnog ponašanja i nakon što je napravio rusvaj u zatvoru. Više puta jaludirala da želi da napusti rijaliti iako su njeni fanovi razočarani što se toliko brzo predala. Mnogi su mislili da će oba bivša robijašica da se pokaže borbenijom i srčanijom u borbi za prvo mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da neće biti doređena time da li pored sebe ima muškarca ili ne.

U najnovijem razgovoru koji se pojavio na internetu, a koji je snimljen u Eliti,  Balzakova se poverila Miljani Kulić da ima zdravstvenih tegoba.

Teodora tvrdi da je pod toliko velikim stresom da joj se lice iskrivilo ali da je počela da joj opada kosa.

- Ne znam više o čemu da pričam. Pogledaj lice kako mi je otečeno. Juče išla u prodavnciu i dižem naočare za sunce i ispada mi pramen kose - rekla Teodora Balzak.

- Lažeš - bila je u šoku Miljana.

- Kunem ti se - rekla je Teodora.

- A nije ti nadogradnja? - pitala je Miksi.

- Ma kakva nadogradnja? Moja kosa. Kad sam to videla samo što se nisam šlogirala - rekla je Balzak.

- Teodora ako te ne odvedu sutra, glavu mi odseci - rekla je Miksi koja je ubeđena da će Balzakovu sutra da izvedu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.