Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 23:28

Konačno se saznalo ODAKLE Adaktarovima toliko bogatstvo - novac samo kaplje zahvaljujući OVOM biznisu

Verovatno jedna od najpoznatijih porodica u regionu.

Porodica Adaktar dospela je u žižu javnosti zahvaljujući svom bogatstvu i luksuzu u kojem žive, a nakon što su odlučili da kroz rijaliti prikažu delove svog života i izobilja, mnogi su postavljali pitanje - Odakle im sve to?

Iako je već dobro poznato da je Adam Adaktar zajedno sa svojom majkom Alis razvio biznis trajnog iscrtavanja obrva, mnogima je i dalje neshvatljivo da je "samo to" uspelo da im obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vile, luksuzne automobile, nakit i slično.

Oni su napokon otkrili čime se još bave pored kozmetičke industrije, pa su sada stvari dosta jasnije. Naime, Adaktarovi u svom vlasništvu poseduju čak pet firmi koje posluju u sklopu njihovog porodične imperije, a najviše im donosi para firma koja se bavi prodajom licenci za rad po njihovim pravilima.

Podsetimo, Adaktar poseduje vozni park čija se vrednost procenjuje na više od pola miliona evra. On se svojevremeno pohvalio kada je kupio novi džip marke "mercedes-benc G-500", vredan 200.000 evra. Pored ovog najnovijeg četvorotočkaša i džipa "maserati levante", koji košta 105.000 evra, Adam se u svom voznom parku može pohvaliti i automobilom marke BMW 520, koji košta 52.000 evra, sportskim kolima "porše bokster", koja su vredna 78.000 evra, i džipom "rendžer rover - land rover sport", čija je cena 74.000 evra, pišu domaći mediji.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.