Konačno otkriveno - EVO GDE JE MARIJA KULIĆ! Ne čuva Željka?! Miljana SVE PRIZNALA njoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno otkriveno - EVO GDE JE MARIJA KULIĆ! Ne čuva Željka?! Miljana SVE PRIZNALA njoj

Odgovorila je hladno.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola uključili su se uživo putem društvene mreže Instagram kako bi odgovarali na pitanja svojih fanova, malo nakon svojih dramatičnih diskvalifikacija.

Ono što je mnoge posebno iznenadilo bilo je Kijino uključenje u razgovor.

Pevačicu je zanimalo šta je sa majkom njene nekadašnje rijaliti cimerke, Marijom Kulić, a turbulentna Nišlijka nije imala kud do da joj odgovori.

- Miljanice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je Marija? - glasilo je Kijino pitanje.

- Marija je kod kuće, a Željko je tu, u drugoj sobi - brzo je odgovorila Miljana, a onda se i isključila sa ove društvene mreže.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.