Konačno RASKRINKAVANJE - stiglo pismo produkcije i o Marku Đedoviću: Nije mu bilo lako kada je čuo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 19:58

Konačno RASKRINKAVANJE - stiglo pismo produkcije i o Marku Đedoviću: Nije mu bilo lako kada je čuo

Veliki šef je odlučio da još dodatno podgreje situaciju u kući naredbom, a vođa sve pročitao.

"Elita" se konačno zahuhtava, a priče u njoj ove seyone psotaju sve komplikovanije.

Stoga je u Belu kuću došlo pismo Velikog šefa sa vrlo provokativnim zadatkom. U njemu je iymeđu ostalih spomenut i Marko Đedović, kome je šef namenio specijalni zadatak.

- Draga Elito vreme je za još jednu debatu, današnja tema je: Da li treba menjati partnera u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili ga treba voleti takav kakav je. Jedna ekipa su Anđelo, Bojana, Jelena. Aneli a druga Matora, Maja i Ša, sami ćete se dogovoriti ko je za koju poziciju, moderator debate je Marko Đedović -reklo je pismo

Marko Đedović je stoga dobio vrlo važan zadatak da presuđuje i vodi dijalog. pošto svi znaju da je Marko jedan od najopasnijih igrača koji za tren oka ume da raskrinka i da uništi protivnika, da u nekoliko poteza napravi spletku, ali koji je u suštini vrlo pravdoljubiv, očekuje se da današanja emisija bude posebno zanimljiva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.