Konačno PRAVDA za Uroša - posle svega što je Stanić preživeo u Eliti, pristigle dobre vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 20:09

Konačno PRAVDA za Uroša - posle svega što je Stanić preživeo u "Eliti", pristigle dobre vesti

Loše su se ophodili prema njemu, ali pravda na njegovoj strani.

Osman Karić važi za jednog od najboljih komentatora koji se vezani za rijalitije "Zadruga" i "Elita". Iako njegov sin Stefan Karić ne učestvuje u eliti, njegovo mišljenje o aktuelnim događajima se čeka.

On je sada javno da pozvao na pravdu vezanu za Uroša Stanića.

Uroš Stanić je poznat kao veliki borac i kao najhrabriji učesnik Elite, njegova ljubav i prijateljstvo prema Janjušu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su beskompromisni. Stoga je on pristao da bude maskiran u kuče dva dana za redom, kako bi omogućio da jaško dobije pravo kuče u Eliti.

Dok je bio maskiran on je naišao an veliku mržnju i katastrofalno ponašanje pojedinih učesnika Elite, te su ga pojedinci i šutirali. janjuš ga ni u jednom trenutku nije pružio pomoć i zaštitio ga od naslednika.

Među fanovima se takođe vodi rasprava da li je stvari koje je Janjuš doneo Urošu nakon povratka, zaista stvari koje je kupio Janjuš ili su to pokloni Tijane Ajfon i drugih osoba koje su želele da pomognu bivšem medicinskom tehničaru. Takođe se spekuliše da je jedan deo poklona za Uroša poklonio Anelinoj ćerci.

U svakom slučaju, Osman je poželeo da pruži javnu podršku mladom Staniću i da zazove pravdu za ovog namučenog dečka.

Sve više gledaoca i javnih ličnosti pružaju podršku dobroćudnom Urošu Staniću.

Srbija danas/T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.