Konačno: Dragana Mirković kreće na turneju po Americi i Kanadi! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Dragana Mirković kreće na turneju po Americi i Kanadi! FOTO

Dragana Mirković konačno će obradovati i fanove sa one strane Atlantika, jer u novembru kreće na dugoočekivanu turneju po Americi i Kanadi.

Da Dragana Mirković nije samo popularna u Evropi i na Balkanu svedoče i konstantni pozivi za turneju po Americi i Kanadi. Želja njenih tamošnjih fanova se ispunila pa će Dragana održati nekoliko koncerta na ovom kontinentu. Popularna pevačica prvo će nastupiti u Torontu 10. novembra, a odmah zatim 11. novembra u Čikagu. Publika u Njujorku će biti u prilici da je čuje 17. novembra, dok 18. je rezervisano za druženje sa fanovima u Sent Luisu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.