Komšije Tanje Savić OTKRILE kakav je bio pevačicin BIVŠI muž: Voleo je da PIJE - Razvezali jezik o njenom životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 15:49

Komšije Tanje Savić OTKRILE kakav je bio pevačicin BIVŠI muž: "Voleo je da PIJE" - Razvezali jezik o njenom životu

On su bez muke progovorili o njenom životu, bivšem mužu ali i novom zetu.

Domaći mediji posetili su rodni kraj pevačice Tanje Savić, selo Radinac.

Nakon ljubavnog kraha sa Dušanom Jovančevićem, pevačica se preselila u grad gde živi sa sinovima, ali svoje najmilije često posećuje.

Posle saznanja medija da je Tanja Savić uspela ponovo da se zaljubi i uplovi u vezu sa pilotom, njen ljubavni život i dalje intrigira javnost, a od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvih komšija, prijatelja i rođaka saznalo se sve o novitetima njenog života,

Prvi komšija je otkrio da je upoznao Tanjinog dečka pilota, ističući da je on pravi za nju.

- Dolazio je na slavu, družili smo se tu. Dečko je mlad, fenomenalan. Čim su Tanjini roditelji primili pilota u kuću, znači da je dobar - kazao je prijatelj pevačicinih roditelja, otkrivajući da Tanja mnogo bolje živi nego kada je bila sa Jovančevićem:

- Dušan nije bio loš, voleo je da popije i da se luskuzira. Zadnjih 10 godina sa njim nije ništa stekla. Sad je napravila sigurno pola miliona evra otkako se razvela, sad ima partnera, kupila stan, plac, u Malom Mokrom Lugu ima kuću, pomogla je roditeljima ovde malo da srede - dodao je on.

- Ona je najbolja pevačica, naša komšinica. Često dolazi kod svojih roditelja sa decom, uvek se javi kada dođe - kazala je komšinica iz ulice u kojoj je Tanja Ranije živela.

- Tanja ne pomaže roditeljima oko poljoprivrednih poslova, ali im finansijski pomaže. Ona živi u gradu. Ona jeste dobra, ali novac radi svoje, malo se uobrazila - kazao je jedan Tanjin sugrađanin.

Srbija Danas/Blic/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.