Kome je Selma Bajrami posvetila novu pesmu? FOTO

Izvor: Svet plus, 04.Dec.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome je Selma Bajrami posvetila novu pesmu? FOTO

Pevačica Selma Bajrami snimila je spot za svoju novu pesmu, koju je drugačije od svega što je do sad objavila, te se nada da će se i publici svideti.

Pevačica Selma Bajrami vredno je radila na novoj pesmi "U zemlji krvi i meda", za koju je snimila i spot, a rediteljsku palicu prepustila je dobro poznatom i iskusnom reditelju Dejanu Milićeviću:"Ova pesma je nešto potpuno drugačije što sam snimila do sada u svojoj karijeri, pesma koja je posvečena svim nesrećnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ljubavima koje su bile zabranjene, završene tragično. Mnogo je, nažalost, takvih priča, a kad publika bude čula pesmu, prepoznaće se u svakom stihu i noti" rekla je Selma.

Premijera pesme i spota biće kroz nekoliko dana, a do tada vam donosimo fotografije sa snimanja:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.