Kombank dvorana prekršila mere! Nisu imali saglasnost Kriznog štaba!

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2021, 13:19

Kombank dvorana prekršila mere! Nisu imali saglasnost Kriznog štaba!

Kombank dvorana prekršila mere! Nisu imali saglasnost Kriznog štaba! Biće izrečena kazna i neće biti dozvoljeno održavanje koncerata.

Kombank dvorana prekršila je mere i biće im izrečena kazna. Neće biti dozvoljeno održavanje koncerata.

Pozvali su se na ono što je dozvoljeno ustanovama kulture, ono što se odnosi na pozorišta, što nije slučaj kada je reč o koncertima, jer za ovakve događaje neophodna je saglasnost Kriznog štaba što nisu imali.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />Podsetimo, sastav "Crvena jabuka" održao je čak dva koncerta u Beogradu (8. i 9. marta), u Kombank dvorani, u jeku pandemije.

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

2 večeri zaredom Crvena jabuka imala koncert u Beogradu, a prete nam zaključavanjem (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 10.Mar.2021

Kombank dvorana, u kojoj su održana dva koncerta, prekršila je epidemiološke mere i biće im izrečena kazna.. Toj dvorani više neće biti dozvoljeno održavanje koncerata.. Koncert grupe Crvena jabuka održan je 8. marta i sinoć.. Iz Kombank dvorane su se pozvali na ono što je dozvoljeno ustanovama...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.