Koliki MONSTRUM - Janjuš priredio GROZOTU čitavoj javnosti: Scena koja izaziva GAĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 08:32

"Koliki MONSTRUM" - Janjuš priredio GROZOTU čitavoj javnosti: Scena koja izaziva GAĐENJE

On je razbesneo fanove svojim ponašanjem.

Marko Janjušević Janjuš je u rijalitiju već par godina, a dosadašnju karijeru u programu obeležio je svojim smešnim izvalama i postupcima, koji su u dosta navrata bili nepromišljeni.

Janjuš je sada zgrozio publiku svojim ponašanjem, a kamerama nije promakao postupak koji je za to zaslužan.

On je sedeo na garnituri kraj crnog stola i odlučio da tu sređuje svoje nokte na nogama. On ih je sekao, a nokti su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << padali po podu i leteli na sve strane. Pored toga što nokte nije sekao na nekom prokladnijem mestu, nije mu palo na pamet da te iste ostatke mogu pojesti dva psa koja zajedno sa svim učesnicima borave u Beloj kući.

Koliko monstrum moraš da biti da sečeš nokte na pod kuda Beka i Vesna trče, a znamo svi koliko je nokat opasan ako bi se pojeo - napisala je jedna stranica na svom Instagram storiju, uz snimak koji je podelila.

Inače, Janjuš je sinoć po ko zna koji put po redu svojom izjavom napravio haos na društvenim mrežama kad je u emisiji poručio da nema problem ako njegova ćerka gleda kako razmenjuje nežnosti sa svojom devojkom Aneli.

- Opsednuti su sa mnom, ne možeš da se sprdaš s nekim toliko dugo, mogu dva dana, ali toliko to nije normalno. To što mi Maja stalno pominje ćerku, ali i Aneli ćerku me baš briga. Pa što ne kaže to Miljani ili Marinkovićima. Valjda je bolje da vodiš ljubav s nekim nego da se biješ. Pa i da gleda ćerka rećiću joj tatina devojka i kraj priče - rekao je Janjuš i šokirao sve.

Ukoliko želite da saznate hoš najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.