Kolarov je ljubavnici napravio sina i ostao je u braku! Pogledajte kako danas izgleda seksi Kristina, tajna ljubav našeg golgetera!

Izvor: Svet, 18.Jun.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov je ljubavnici napravio sina i ostao je u braku! Pogledajte kako danas izgleda seksi Kristina, tajna ljubav našeg golgetera!

Fudbaler Aleksandar Kolarov doneo je reprezentaciji Srbije pobednički gol u utakmici sa Kostarikom i za dan postao heroj nacije.
Koliko je opasan po protivničke igrače toliko je opasan i po žene. Aleksandar je pre nekoliko godina bio u centru skandala kada je njegova dugogodišnja ljubavnica Kristina Mijačević zatrudnela i rodila sina dok je on bio u braku sa suprugom Vesnom.

Kristina se porodila pre tri godine i njena trudnoća ujedno je bila i razlog da prekine romansu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa fudbalerom budući da se on ni tada nije razveo.
Vesna Kolarov, supruga, nijednom se nije oglasila u medijima povodom ovog skandala, ali kako se priča, ona se sve vreme pravila kao da se apsolutno ništa nije desilo ne želeći da ugrozi svoj brak.

Kristina Mijačević se sa sinom Petrom preselila iz Beograda u rodnu Indjiju i prema našim saznanjima, sa ocem svog deteta je u korektnim odnosima nakon što je on priznao sina.
Iako je za kratko vreme napravila pravi bum u modnom biznisu svojim haljinama, nakon što se porodila potpuno se povukla.
Pogledajte kako Kristina sada izgleda:

SvetInstagram
The post Kolarov je ljubavnici napravio sina i ostao je u braku! Pogledajte kako danas izgleda seksi Kristina, tajna ljubav našeg golgetera! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.