Koja sitnica Klunijevima sreću kvari?

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koja sitnica Klunijevima sreću kvari?

Ona je neverovatno ljudsko biće. I veoma je brižna. Takođe, ona je jedna od najpametnijih osoba koje sam ikada upoznao. I ima sjajan smisao za humor. I pored toga što trenutno radi na 11 slučajeva i predaje na fakultetu, ona uspeva da izgleda tako dobro“, kaže Džordž.

Ipak, dodaje da postoji nešto oko čega se ne slažu I što kvari njihovu bračnu idilu.

Ja gledam sport, a nju to ubija. Pitala me je da li moramo da gledamo utakmice svakog vikenda >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << .”

Reklo bi se da iako je gotovo savršena, boluje od iste boljke kao i većina žena na ovoj planeti. A sa druge strane možda je bolje da gledam sport nego da nude na udaru ostatka ženskog sveta.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Koja sitnica Klunijevima sreću kvari?

Izvor: Svet, 08.Maj.2015

Džordž i Amal Kluni važe za jedna od najatraktivnijih parova današnjice. Plene pažnju kako izgledom tako i onim što rade. Takođe ne ustručavaju se da pohvale svog partnera.. “Ona je neverovatno ljudsko biće. I veoma je brižna. Takođe, ona je jedna od najpametnijih osoba koje sam ikada upoznao....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.