Koja koleginica je bacila OKO na Filipa Živojinovića? Prijovićka otkriva: Nije mi bilo SVEJEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 19:04

Koja koleginica je bacila OKO na Filipa Živojinovića? Prijovićka otkriva: "Nije mi bilo SVEJEDNO"

"Užasavam se na laži!"

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već dugo su u skladnom braku. Za njihov odnos nikada se nisu vezivali skandali i afere.

Pevačica neretko ističe koliko je ponosna na svog supruga. Takođe, uvek ističe da je njihov odnos pun ljubavi i razumevanja, te da svaki trenutak koriste da jedno drugo usreće i iznenade.

Oni su pored emotivnih i poslovni partneri. Podsetimo se Filip je za Aleksandru napisao neke od njenih najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hitova.

Međutim, pevačica je ranije otkrila da li su ikada postojali problemi u njihovom ljubavnom odnosu, te da li se ikada desilo da neka od njenih koleginica pokuša flertovati sa Filipom uprkos činjenici da je oženjen.

- Nikada mi se to nije desilo, ali dobro... Postoje neke priče - rekla je Aleksandra u jednom razgovoru ranije.

- Uvek postoje neke priče... Znam da neki jedva čekaju da čuju nešto loše, ružno, pa da to prenesu dalje... Ja sam čula neke ružne stvari. Ne mogu da kažem da mi je bilo svejedno i lako. Užasavam se laži. Uvek su to bile neke priče koje nemaju veze sa životom - dodala je Prijovićka.

Međutim, Aleksandra ipak nije bila konrketna, te nije podelila o kojim koleginicama je reč.

- Ma nije važno! Navikla sam na to... Ružne priče o meni i mojoj porodici koje nisu istinite. A nikad ništa loše nikom nismo uradili. Zaboli, a onda shvatim da je to normalno. Mislim, nije normalno, ali eto... Najbitnije je gledati sebe i svoju porodicu. Kad čujem nešto tako, kažem – nije bitno, neka pričaju, neka su živi i zdravi. Ja ružne stvari ne govorim jer mislim da se sve vraća - navodi pevačica.

Srbija Danas/ Alo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.