Koja je veza između Stanislava Krofaka i Aneli Ahmić? Sita se oglasila i potvrdila: Jako nezgodna situacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 23:37

Koja je veza između Stanislava Krofaka i Aneli Ahmić? Sita se oglasila i potvrdila: "Jako nezgodna situacija"

Najpoznatija sestra u ovoj sezoni stvarnosnog programa u Šimanovicam nije krila svoj stav.

Sita Ahmić, iako ne učestvuje u Eliti, pokazala se kao vrlo elokventna i dostojanstvena figura podrške svojoj sestri Aneli Ahmić.

Ona je prisutnija u medijima od većine ovogodišnjih takmičara rijalitija, a tu ulogu je zaslužila svojim dostojanstvenim ponašanjem i spremnošću da iskreno i inteligentno komentariše događanja u rijalitiju. Zato što je narod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njeno mišljenje počeo veoma da ceni, ona je počela da komentariše i događaje koji se ne tiču direktno njene sestre.

Sita je dašla svoje stručno mišljenje o ljubavnom trouglu Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša, ali i Stanislava Krofaka

. Situacija Krofakova je vrlo slična onoj kroz koji je prolazila njena sestra Aneli jer su oboje bili prevareni i iznevereni od svojih emotivnih partnera a da bi zadovoljili pravdu morali su da uđu u rijaliti.

Lepa Sita nije krila da podržava Mionu jer joj je draga, ali takođe nije mogla da kritikuje ni Krofaka jer je videla da je dečko na mestu.

- Ja gotivim Mionu, samim tim i Ša. Ovaj momak mi izgleda, takođe, okej, tako da samo mogu reći jako nezgodna situacija za svo troje. Videćemo dalje šta će se događati - istakla je Sita.

Sita je i ovog puta pokazala da ne sudi što bi naš narod rekao "ni po babu, ni po stričevima", nego po pravdi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Pink.rs/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.