Koga bismo gledali u ulozi Dejne Skali da nije bilo Džilijen Anderson?

Izvor: Scandal.rs, 26.Jan.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga bismo gledali u ulozi Dejne Skali da nije bilo Džilijen Anderson?

U prvoj polovini osamdesetih zaludela je svet vrtoglavim plesnim pokretima u hit filmu “Flešdens”, postavši jedna od najvećih zvezda svog vremena, a onda joj se izgubio svaki trag.

Dženifer Bils je pravo sa koledža uletela među pokretne slike, ali nije nastavila holivudskom stazom slavnih, niti ju je to previše zanimalo.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Koga bismo gledali u ulozi Dejne Skali da nije bilo Džilijen Anderson?

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Koga bismo gledali u ulozi Dejne Skali da nije bilo Džilijen Anderson?

Izvor: Svet, 26.Jan.2016

U prvoj polovini osamdesetih zaludela je svet vrtoglavim plesnim pokretima u hit filmu “Flešdens”, postavši jedna od najvećih zvezda svog vremena, a onda joj se izgubio svaki trag.. Dženifer Bils je pravo sa koledža uletela među pokretne slike, ali nije nastavila holivudskom stazom slavnih,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.