Kod Alena je SAKRILA AUTO koji joj on otplaćuje Stanija otkrila nove detalje Aneline AFERE sa biznismenom - zadala nizak udarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 22:26

"Kod Alena je SAKRILA AUTO koji joj on otplaćuje" Stanija otkrila nove detalje Aneline AFERE sa biznismenom - zadala nizak udarac

Nastavlja se rat suparnica.

Dalila Dragojević je u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" ugostila Staniju Dobrojević. Već duže vreme traje netrpeljivost između nje i Aneli Ahmić, a Stanija je sada otkrila kakva saznanja ima o Anelinom odnosu sa biznismenom Alenom. Otkrila je nove detalje ove afere, a to je da je kod Alena krila automobil.

Tokom novogodišnjih poseta Aneli je pitala majku da li Alen čeka i da li se razveo, a potom je za crnim stolom priznala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je gajila emocije prema njemu, ali da nikada nisu bili zajedno.

- Bila si u Eliti, otišla si da podeliš paketiće i tamo je nastao opšti haos, Aneli te je gledala bledo i tu je došlo do nekog mini haosa? - rekla je Dalila.

- Ja sam otišla do Amerike da se odmorim od haosa i onda sam dobila poziv da podelim paketiće i onda sam ispoštovala ovu kuću i došla. Ulazim tamo žena je uveliko u vezi sa Janjušem i ona se setila da ima muža. Konstantno sam ja njima kriva, ajde što se dešava medijski linč nego se i one kače za mene. Kad je sve ovo krenulo, kad se ona ucveljena pojavila na televiziji, ja sam njega tad blokirala i verovala sam njoj i zato je on mesec i po dana bio na bloku. Pa se desilo da sam otišla kod nje unutra pa smo sele na klupu. Ona je mene dosta manipulisala, ja sam joj postavila pitanja koje mi je Asmin rekao i ja je gledam ucveljenu, plače za ćerkicu i onda ulazi u vezu sa Janjušem , onda se pitaš ko je ovde lud. Ona je kod Alena sakrila auto koji joj on otplaćuje, ona pita mamu kad je ušla je l stvarno besan, je l me čeka napolju. I onda shvatiš kakva je to organizovana banda, da su sve ovo isplanirale i da su me zeznule - rekla je Stanija.

- Kako ste se vi upoznali? - pitala je Dalila

- On je pre godinu dana bio sa jednom devojkom u Srbiji i onda je on počeo da se dopisuje sa mnom, on je meni rekao da dođem u Beograd, ja kažem dođi ti u Majami i on stigao. On je bio u stanu ispod mene i tako smo se mi smuvali. On je konstantno bio sa svojim ocem na kameri i ja nisam ni posumnjala da on ima ženu napolju. Dok nismo bili u Crnoj Gori i onda je meni stigla poruka -r ekla je Stanija.

- Ja sam morala da dođem u Srbiju zbog nekih obaveza, imala sam želju da odem pod Ostrog i tad smo otišli u Crnu Goru. Kad sam videla poruku mi smo bili na romantičnoj večeri i ja sam doživela nervni slom, ja sam samo pobegla i otišla da legnem u hotelsku sobu. Ja sam onda otišla u Amidži i posle toga ga nisam videla dva meseca - rekla je Stanija.

- Da li si bila trudna kada si bila kod Ognjena u emisiji? - pitala je Dalila.

- Ja sam imala i spontani i zato sam htela da odem u Ostrog, bila je lepa stvar što sam otišla tamo i mogu vam reći da sam posle toga otišla kod doktora i sve je bilo u redu - priznala je Stanija.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.