Ko se tuđem ZLU veseli, neka se svome NADA Mina Vrbaški danas SLAVI, a svima je poslala JASNU PORUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 15:42

"Ko se tuđem ZLU veseli, neka se svome NADA" Mina Vrbaški danas SLAVI, a svima je poslala JASNU PORUKU

Lepo rečeno!

Nakon burnog raskida sa Mensurom Ajdarpašićem, MIna Vrbaški je i dalje veoma aktivna na društvenim mrežama i sposvećena svojim pratiocima, pa tako deli sa njima svoje dnevne rutine i aktivnosti, a danas je poseban dan, jer je njenoj mami Ivani rođendan.

Međutim, ona je pre "priča" sa mamom postavila "priču" na Instagramu, kojom je svima jasno dala do znanja kako se u stvari ona oseća.

- Ko se tuđem zlu veseli, neka se svome nada! - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisala je ona.

Da podsetimo, ona i Mensur su se nedavno razišli, pa se Ajdarpašić preselio i gostovao na televiziji Pink, gde je obelodanio konačan raskid. Ova njena poruka se verovatno odnosi na "hejtere" kojima je njihov raskid dobra vest.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.