Ko priznaje, pola mu se prašta: Potpisujem da svi pevači varaju žene

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko priznaje, pola mu se prašta: Potpisujem da svi pevači varaju žene

Popularni folk pevač Šako Polumenta ove nedelje gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom je potpuno otvoreno i iskreno odgovarao na pitanja voditelja.

Voditelj i pevač su se u jednom momentu datakli i teme da li su pevači verni svojim ženama, pa je Polumenta potpuno uvereno rekao da su priče njegovih kolega da su verni potpune laži.

- To je laž! Potpuna laž, svi pevači varaju potpisujem! Toliko devojaka na nastupu prilazi i prolazi, ne možeš da odoliš. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ko ti je rekao da je veran, zezao se! Mada sa vremenom sve prođe, meni to više nije zanimljivo, sve to mladost nosi, deca su mi odrasla i sada sam odgovorniji - rekao je Šako, koji je napravio osvrt i na skandal kada je u javnost procureo video zapis na kojem ga nepoznata devojka snima potpuno golog.

- Dešava se i najboljima, bio sam u centru tog skandala ne svojom voljom, to mi uopšte nije trebalo, kao što rekoh potpuno sam se smirio, fokusiran sam na posao, a sa druge strane zar nije najprirodnije stanje da smo goli, evo idi na Adu Bojanu pa vidi, sve je to prirodno - rekao je Polumenta.

Izvor: Opera 17

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.