Ko ostavlja ruže ispred moga praga? Pevačicine hitove svi znaju, ali bolnu istinu o krahu njenog braka NE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 21:16

"Ko ostavlja ruže ispred moga praga?" Pevačicine hitove svi znaju, ali bolnu istinu o krahu njenog braka NE

Jelena Broćić u tajnosti se udala, a isto tako i okončala zajednicu. Na sceni je nema već duže vreme, ali muzike se nije odrekla.

Pevačica iz Čačka, koja se proslavila hitom "Bele rade" i "Ko ostavlja ruže" i danas je važno ime u svetu narodne muzike.

Jelena Broćić povukla se sa javne scene kako bi sa suprugom i sinom vodila miran porodični život, van očiju javnosti.

Međutim, javnost je ostala zatečena informacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Jelenin brak doživeo krah.

Jelena se u tajnosti udala za svog supruga 2003. godine,a  ovu vest javnost je saznala mnogo kasnije. Baš kao i vest o razvodu, koji je usledio nakon samo 9 godina bračne sreće.

Pevačica se razvela u strogoj tajnosti, a kako kaže, sve je uradila kako bi zaštitila sina Vasilija, koga je dobila sa sada već bivšim suprugom.

- Ni kada sam se udavala nisam to delila sa javnošću, pa neću da delim ni priču o razvodu. Uvek sam svoj privatni život držala po strani i najvažnije mi je da zaštitim sina Vasilija. Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku - istakla je svojevremeno pevačica.

- Iako se ne pojavljujem na televiziji, ja radim. To je uglavnom na preporuku ili kada ljudi na licu mesta čuju i vide kako radim i onda me zovu i tako ja opstajem sve ove godine verovali ili ne - istakla je, a kako u poslednje vreme uz njeno ime se proteže naslov "Sećate li se ove pevačice" Jelenu su pitali da li joj to smeta, budući da ima dugogodišnju karijeru i brojne hitove:

- To mi ne smeta zaista, ni moj sin ne zna sve moje kolege. Kad snimim novu pesmu, eto me više u medijima - odgovorila je.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.