Ko (ni)je kriv?!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko (ni)je kriv?!

Dragi moji,

da krenemo odmah sa tračem koji je i mene šokirao kao nijedan drugi, možda ikada. Razlog za to verovatno leži u činjenici da se neko na taj način poigrao tuđim životom i smrću, da je prešlo sve granice. Voli vaša Gossipica da tračari, volite i vi – znamo se. Ipak, optužiti nekog da je kriv za nečiju smrt i ne trepnuti – e to je nečuveno.

Pretpostavljam da vam je sada već jasno o čemu govorim – u pitanju je ovaj gnusni trač da je Humanitarka >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pregazila momka na mostu, a potom pobegla glavom bez obzira i eto, krije se već danima. Najpre, svakom ko nije gladan krvi dovoljno je da malo samo razmisli – žena se ceo život bavi humanitarnim radom, majka je troje dece – dvoje biološke i jedne usvojene devojčice, koju nikada nije odvajala od onih koje je rodila… Da li to deluje kao profil hladnokrvnog ubice, koji može da zgazi momka, koji je godina njenih sinova i pobegne, ni ne osvrnuvši se, a potom ćutati danima nakon što sazna da je momak umro, te dok gleda bol njegove porodice, oca koji danima u tišini moli da se sazna ko ga je zavio u crno?! Osim toga, veoma bitna stvar, koju svi propuštaju – Humanitarka uopšte ne vozi automobil kakav je usmrtio tog mladića – u pitanju je potpuno drugi model i druga boja. Dakle, nekom je odgovaralo da plasira tu priču – možda čak i kako bi metodom “drž’te lopova” pomogao onom koji je zaista kriv da se sa njega skrene pažnja. Humanitarka, zbog svojih oštrih kritika na račun onih koji je sada navodno štite, svakako je pogodan materijal za ovakve optužbe. Jedino je pitanje – ko će i kako da plati za to što su nekog obeležili za ceo život na tako gnusan način i bez ijednog dokaza? I zašto niko?

Nego, da pređemo na druge teme – vedrije, jer od ove je svaka vedrija. Da se držimo dobrog starog tračarenja o tome ko s kim šta radi u krevetu, to je mnogo benignije.

Raskinuli Zmija i njen Pitončić. Nakon nekoliko godina zavaravanja Zmija je konačno progledala i to kada je sama uhvatila svog voljenog u akciji sa Radodajkom, “voditeljkom” kojoj ovo zanimanje služi samo da bi mogla da uhvati finansijere – kao i mnogim drugima. I tako, ostala je Zmija sama, a nadala se da je pronašla nekog sa kim će moći da uživa u ovim zrelim godinama. Tuga je to, dragi moji – a koliko puta se dokazalo da se sreća ne može graditi na tuđoj nesreći. Kao što je Pitončić bivšu ženu varao sa Zmijom, pa je ostavio, tako je sada i Zmija prošla. Isto se desilo i Trendi voditeljki, zbog koje je muž svojevremeno ostavio tek porođenu ženu, a ona je očekivala da neće nju. I tako, sada kuka po medijima, priča kako joj je pozlilo kada je videla muža sa novom devojkom kako joj kupuje markiranu garderobu – samo ne znam da li joj je teže bilo zbog ljubavnice, ili zbog garderobe… Inače, Trendi voditeljka ima još muka – kuma i nekada najbolja drugarica je se odrekla, provodi se sa mužem i njenim bivšim i njegovom novom devojkom na moru, a njoj ostaje samo Profesionalna Raspuštenica.

Nego, kad smo se dotakli one da se sve vraća i plaća, Salveta, nakon što su se konačno pojavile fotke sa Vlašom, koje definitivno potvrđuju njihovu romansu, ipak je ostavljena – kao što je vaša Gossipica i rekla da će biti. Vlaša je odlepio zbog toga što je ubeđen da mu je smestila, žena mu je pretila da ćerku više nikada neće videti ako odmah ne prekine svaki kontakt sa “ološem”, kako naziva Salvetu. Vratio se Vlaša ženi, prekinuo kontakte sa Salvetom, ali znamo mi nju – neće ona odustati, smisliće opet neku trudnoću. Inače, Salveta je rasterala sve ljude oko sebe, sa Alibabom se posvađala na krv i nož iako ga je zvala kumom, a sve to zbog Vlaše. Očajnički želi da se uda za njega i sada se zarekla – ili će biti samo njen, ili ničiji.

Slične probleme imaju i Baraba i njegova tek smuvana a već ostavljena devojčica. Naime, njih dvoje upoznali su se tokom snimanja njegovog spota, ona mu se posebno dopala jer je bila atraktivna, ali ne previše nametljiva, pa je očekivao da će veza biti lagana. Međutim, kada su ih dva puta u nekoliko dana uhvatili paparazzi, pobesneo je i optužio je da je ona kriva za to, da im je ona dojavila. Pri tom, nisu se ni krili, a primorje je puno fotografa iz ovdašnjih tabloidnih redakcija, pa je logično da ih je neko uhvatio.

ExMisica kao strahuje jer je “izgubila” telefon, a istina je da ga je namerno ostavila u klubu, ne bi li u medije dospele sve fotografije na kojima je obnažena, a koje je pravila što za Srećka, što za Megadedu, što za Fudbalera – očigledno džaba, jer su sva trojica rešila da zauvek prekinu sve kontakte sa njom. Rešila je svima da se osveti, pa je kao slučajno ostavila telefon – dala bi ona slike direktno medijima, međutim prekinula je mnoga prijateljstva i poznanstva koja je imala sa njima, zamerila se mnogima, pa niko ne želi da joj učini ni uslugu i objavi je golu, a ona se nada da će tako namamiti bar nove mušterije, budući da je niko više ne angažuje – kažu, ono što je Srećko taknuo više nikom ne treba. Sličan problem imale su sve naše poznate cice, koje je on rentirao.

Onaj nekadašnji učesnik preživljavačkog rijalitija, koji je kao bio u šemi sa Plavom 2, našao je novog dečka. Izabranik njegovog srca je mladi fudbaler crno-belog tima. Mali je odlepio za Preživljavačem, celo leto provode zajedno, a njegovi su besni, jer je potpuno zapostavio fudbal zbog “drugara”. Inače, Preživljavač je bio u nekoj šemi i sa Manekenom, bivšim od Plave, ali kada je pukla ljubav puklo je i prijateljstvo, pa sada kada se sretnu okrenu glavu jedan od drugog.

Kad smo kod istopolnih šema – Vrtirepka ima novo “meso”. Smuvala je Patuljčicu, nekadašnju takmičarku Zvezdica Glomazne produkcije, malu plavušicu, koja je do skoro imala dečka. I njih dve su potpuno odlepile jedna za drugom. Inače, Patuljčica je svojevremeno veoma volela muškarce, skakala sa jednog na drugog, ali ju je Vrtirepka za kratko vreme preobratila. A Patuljčicu je dečko sa kojim je bila do skoro šutnuo jer više nije mogao da zadovolji njene seksualne želje, budući da je htela svakodnevno, po nekoliko puta seks. Taman kad završe, ona bi ponovo…

Toliko za ovaj put, dragi moji. Pažljivo sa optužbama, upiranjem prstom – ne biste želeli da se to vama nekada desi, a kao što vidite, vrlo lako je moguće…

Do sledećeg petka,

voli vas vaša

Gossip Girl

XOXO

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.