Ko je zapravo čovek zbog kog je REAGOVALO MINISTARSTVO ODBRANE! Bio je u BRAKU sa jednom zadrugarkom, a zavodi DRUGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 12:28

Ko je zapravo čovek zbog kog je REAGOVALO MINISTARSTVO ODBRANE! Bio je u BRAKU sa jednom zadrugarkom, a zavodi DRUGU

Isplivala istina na videlo!

Sinoć je u emisiji "Narod pita" gostovao Almir Asanović koji se u javnosti već duže vreme predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane.

Ministarstvo odbrane izdalo je danas zvanično saopštenje da Almir nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio.

- Radi istinitog obaveštavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio. Ovim putem apelujemo na medije da u javnost ne plasiraju netačne i neproverene informacije koje mogu narušiti ugled Ministarstva odbrane i Vojske Srbije - navedeneo je u saopštenju.

Zakon strogo zabranjuje da neko ko nema svojstvo službenog ili vojnog lica preduzima različite delatnosti koje su po svojoj prirodi podobne da kod drugog stvore utisak da je u pitanju službeno ili vojno lice, kao i lažno predstavljanje.

Samozvani pilot pukovnik Almir Asanović se već nekoliko puta uključio u emisiju "Narod pita" ove sezone, kako bi izjavio ljubav bivšoj zadrugarki Ani Ćurćić, koju mesecima uhodi. Almir, koji je inače bio u vanbračnoj zajednici sa Divnom DNK, jednom prilikom je ušao u rijaliti "Parovi". On mesecima unazad izjavljuje ljubav Ćurčićevoj, koja ga uporno odbija.

Kao što smo na početku teksta napomenuli, sinoć je bio gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita", u koju se uključila i Ana, a Almir je plakao.

- Meni nije jasno što ste ovo organizovali, tu ekipu, a ne da budemo pukovnik i ja? On i ja moramo da se ispričamo. Moram da pitam Almira što se rasplakao? - upitala je Ana.

- Emocije prema tebi su mnogo jake - rekao je Almir, a onda i pokazao poklon koji je u studio doneo za nju, a radilo se u plišanom, crvenom srcu, sa emotivnom porukom, a Ćurčićeva je istakla da misli da bi Asanović pao u nesvest kad bi je ugledao.

- Ne bih, ja bih te zagrlio. Ja sam sinoć bio potrešen zbog Jelene Golubović. Ona je tebe vređala, ja tebe volim najviše, imam iskrene emocije, i boriću se da te zaštitim. Ja bih se osećao super kad bi ti bila kraj mene, spremio sam ti poklone. Voleo bih da budeš fizički pored mene, ja ću te čekati, da znaš - govorio je Almir.

- Hvala na svemu - zaključila je Ana.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.