Ko je jači? Luda borba malog Jode i dva buldoga! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je jači? Luda borba malog Jode i dva buldoga! VIDEO

Poznato je da su psi veoma zaštitnički nastrojeni, ali šta se dogodi kada se nađu u istoj prostoriji sa igračkom malog Jode.

Stefan Mur iz Sakramenta, nedavno je snimio svoja dva buldoga, koja su se našla u veoma nezgodnoj situaciji. Ispred njih našao se veoma raspoloženi Joda, koji ih je sve vreme provocirao, dok su oni pokušavali na sve načine da mu se približe. Ipak, kada bi god Joda krenuo na njih sa svojim svetlo zelenim mačem, psi bi počeli da beže. Iako su Kroket i Tobs, jako veliki, Joda je ostao veoma priseban u borbi protiv ova dva "neprijatelja". Pogledajte ko je izašao kao pobednik:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.