Ko je goli momak na MTV EMAs?

Izvor: NaDlanu.com, 07.Nov.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je goli momak na MTV EMA's?

Osim po trijumfu Lejdi Gage, ovogodišnja dodela evropskih muzičkih nagrada MTV-ja ostaće zapamćena po slatkom Ircu koji je go dotrčao do bine!

Naravno, u slučaju MTV-ja ništa nije slučajnost, pa ni kada potpuno go momak dotrči do bine i krene opušteno da ćaska sa prezenterkom jedne od nagrada - mladom glumicom Hejden Penetije.Sada se svi pitaju ko je taj slatki Irac koji je bio dovoljno hrabar da sa i bez ruku na intimnim delovima šeta po areni u Belfastu, ali i pred milionskim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << auditorijumom dodele MTV EMA's. POGLEDAJTE VIDEO!Ovaj simpatični Irac se zove Dejvid Mojnahan. Glumac je koga Irska zna po reklami za sigurnost dece u saobraćaju, koju možete pogledati u nastavku. Veoma cool lik, veoma, zar ne? A i jedini je koga ćemo zapamtiti sa ove dodele evropskih MTV nagrada - ne samo zato što je streaker, već zbog činjenice da je sam šou u skladu sa opadanjem kvaliteta MTV EMA's kroz godine.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.