Ko je Luis Fonsi, lik koji je zarazio svet pesmom Despacito?

Izvor: Prva.rs, 02.Avg.2017, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je Luis Fonsi, lik koji je zarazio svet pesmom "Despacito"?

Luis Fonsi je ime koje se vezuje za hit decenije "Despacito", a činjenica da mnogi nikad nisu ni čuli za njega čini ga misterioznijim nego što zaista jeste.
 A zapravo, Fonsi je na sceni već skoro dve decenije. Karijeru je počep 1995. godine kada je, nakon mesec dana provedenih u Americi, usavršio svoj engleski i odlučio da upiše muzičku akademiju. Talenat mu je doneo punu stipendiju, a posvetio se solo pevanju.
Prvi album "Comenzare" snimio je 1998. godine s kojim se našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << na 11. mestu Billboardove top liste za latinoameričko tržište, a posle toga je snimio još sedam albuma, ali njegova slava nikada (do ove godine) nije prešla granice Južne Amerike.
 U međuvremenu se okušao i kao glumac u nekoliko serija, ali bez naročitog uspeha. Oženio se manekenkom Aguedom Lopez, postao otac...

Izvor: noizz
Pratite nas i na Viberu!  

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.