Ko je Kejt Midlton?! Kakav je bio njen raniji život!

Izvor: Svet plus, 25.Mar.2024, 12:00

Ko je Kejt Midlton?! Kakav je bio njen raniji život!

Ko je zapravo Kejt Midlton?! Kakav je bio njen raniji život, porodica, školovanje... Zašto je napustila ekskluzivnu internatsku školu za devojke Daun Haus sa 14 godina?!
Kejt Midlton, Katarina, Princeza od Velsa, udala se za princa Vilijama 2011. godine, ona je majka princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa.
Princeza od Velsa otkriva da prima tretman za rak
Kejt Midlton je napokon otkrila razlog za svoje javno odsustvo: Ona se podvrgava lečenju zbog raka. U video poruci od dva minuta objavljenoj 22. marta, princeza od Velsa, koja ima 42 godine, objasnila je da se nalazi u ranoj fazi "preventivne" hemoterapije za nespecifikovanu vrstu raka. Rekla je da je bolest otkrivena nakon uspešne...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.