Ko će da voli SMRDLJIVOG PATULJKA? Konačno rekla istinu o Matoroj - ovo priznanje su mnogi čekali

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 12:15

"Ko će da voli SMRDLJIVOG PATULJKA?" Konačno rekla istinu o Matoroj - ovo priznanje su mnogi čekali

Ona zna najbolje sve.

Marija Kulić redovno obaveštava svoje pratioce vezano za svoje mišljenje o tekućim stvarima u Eliti. Kako je više puta isticala, nju drugi takmičari ne zanimaju, već svu pažnju posvećuje učešću svoje mezimice Miljane Kulić. Ona nije najsrećnija što joj je ćerka u rijalitiju, posebno jer je ona sama u svađi sa produkcijom te ne može da uđe da pomogne svojoj Miksi.

Marija se ovog puta oglasila o slučaju Matore i Anite Stanojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali siključivo da bi ukazala na nepravdu koju je doživekla Miljana.

Naime, Marija je prvo okačila snimak na kome se vidi Marko đedović kako ubeđuje Jovanu Tomić Matoru da Anita želi samo da izvuče još veći honorar od produkcije i da je njemu to pokazao jedan pravi profesionalac u tome.

Marija je u tom profesionalcu za izvlačenje honorara prepoznala svog nesuđenog zeta Lazara Čolića Zolu.

- A ta reč struke je Zola. Još naroguša kaže, on zna to odlično da radi, a jedan i drugi smrad, ni Matora ni Đedovuić nisu hteli da kažu Miljani ili za stolom da Zola iskorišćava novčano Miljanu. Baš mi je milo što se ovoliko zloj naroguši ovo dešava. Ko će da voli smrdljivog patuljka - započela je Miljana

Marija je imala pitanje vezano i za zašto Zoli ne postavljaju pitanja isto kao Aniti.

- Niti je pitanje ikad bilo Zoli zašto ne priznaš da si sa Miljanom zbog para dok ih nisi imao, a Aniti sada baš  takvo pitanje psotavljaju.

Njoj nije bilo jasno zašto se pravi tolika pometnja zbog Anitinog dopisivanja.

- Bože, Bože šta napraviše ljudi, velika bol za tri meseca veze? Ni Matora joj nije verovala da želi da bude sa njom, pa niko ne pita Matoru što se onda ona udavala i čak ona toliko insistirala na toj svadbi. Samo je rekla to i da je sve sama organizovala - napisal je Marija.

Podsećamo da je Marija ove nedelje dala intervju za Srbiju Danas gde je između ostalog otkrila kako sada gleda na svog drugog nesuđenog zeta Nenada Macanovića

- Čovek je apsolutno pokazao drugo lice, bio je sposoban da se isfolira sve ovo vreme u odnosu sa njom da bi postigao svoj cilj. On je hteo da se drži Miljane dok ne krene nova sezona rijalitija. Nije imao nikakav posao bio je uz nju 24 časa, sve je bilo kako treba, oni se nikada nisu posvađali. On se konsultovao sa starim rijaliti učesnicima. Ne mislim da je voleo Miljanu, već je do poslednjeg dana bio sa njom kako bi ušao u rijaliti. Kada su počeli da se zabavljaju dva-tri puta me je pozvala njegova majka i njegove sestre koje su pričale o njemu sve najgore. Naravno da sam pomislila da su oni protiv te veze jer je Miljana rijaliti učesnica, da se tamo nije pokazala baš sjajno, kulturno i fino, a da su oni isključivo protiv toga. One su još tada pričale da je čovek patološki lažov. Lagao je da nosi paketiće deci i da želi da ih vidi - zaključila je Marija Kulić.

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.