Književnica tvrdi da se izlečila od korone, pomogla joj ova tehnika disanja

Izvor: Tracara.com, 07.Apr.2020, 17:15

Književnica tvrdi da se izlečila od korone, pomogla joj ova tehnika disanja

Autorka romana o Harryju Potteru, J.K. Rowling, objavila je danas na twitteru da veruje da je preležala korona virus. Uprkos tome što se nije testirala, Rowling je ubeđena da ima sve simptome virusa, a sa pratiocima je podelila i tehniku disanja, koju joj je otkrio suprug, inače doktor Neil Murray. “Prethodne dve nedelje imam sve simptove virusa Covid-19, iako se nisam testirala i ovo sam uradila na nagovor supruga – doktora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Potpuno sam se oporavila, a ova tehnika je pomogla,” napisala je ona, uz video na kome se vidi doktor iz bolnice u Njujorku, koji daje savete za olakšanje respiratornih problema. Simptomi korona virusa su najčešće groznica, suvi kašalj i teškoće sa disanje. Thank you for your kind and lovely messages! I really am completely recovered and wanted to share a technique that’s recommended by doctors, costs nothing, has no nasty side effects but could help you/your loved ones a lot, as it did me. Stay safe, everyone x — J.K. Rowling (@jk_rowling) April 6, 2020 Književnica, ipak, nije otkrila zbog čega se nije testirala, ali je uverila zabrinute fanove da se dobro oseća. “Hvala vam na divnim porukama. Zaista sam se u potpunosti oporavila, pa sam želela da podelim ovu tehniku koju preporučuju doktori, a koja ne košta ništa, nema propratne efekte, a može da pomogne vama i vama dragim ljudima. Ostanite na sigurnom,” napisala je nekoliko sati kasnije. Inače, prvi roman o Harryju Potter od prošle nedelje besplatno je dostupan za čitanje i slušanje na internetu. J. K. Rowling pokrenula je inicijativu pod nazivom „Harry Potter kod kuće“ a, kako kaže, ovo je način da se pomogne učiteljima, vaspitačima i roditeljima da zabave decu koja su kod kuće zbog korona virusa. „Nastavnici, roditelji i vaspitači koji se trude da deci život učine normalnim kod smo svi kod kuće, zaslužuju malo magije,“ rekla je Rowling. Ona je dodala da se nada da će ova inicijativa i deci i odraslima doneti malo radosti u životu. Audio knjiga je dostupna na engleskom, španskom, francuskom, italijanskom, nemačkom i japanskom jeziku. Serijal knjiga o Harryju Potteru je svetski fenomen kakovg nema. Knige su prodate u preko 500 miliona primeraka, preveden je na 80 jezika, a snimljena i filmska franšiza vredna sedam milijardi dolara. The post Književnica tvrdi da se izlečila od korone, pomogla joj ova tehnika disanja appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Đorđe David pobedio koronu: Roker izašao iz bolnice (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2020, 16:55

Muzičar je proveo više od dve nedelje na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije, gde se oporavljao od opakog virusa POPULARNI roker Đorđe David, koji je bio hospitalizovan zbog virusa korona izašao je danas iz bolnice, saznaju "Novosti".Muzičar je proveo više od dve...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.