Klošarčina, NE KUPA SE PO MESEC DANA Asmin Durdžić prozvao Janjuševića zbog (NE)HIGIJENE u Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 22:32

"Klošarčina, NE KUPA SE PO MESEC DANA" Asmin Durdžić prozvao Janjuševića zbog (NE)HIGIJENE u "Eliti"

Žesoko uzvrati Anelinom sadašnjem partneru.

Ljubavni trougao Aneli Ahmić, njenog supruga Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević izazvao je pravu buru u javnosti od samog početka najgledanijeg rijalitija "Elita".

Ova neobična priča privukla je pažnju mnogih, a detalji o njihovim odnosima i dalje intrigiraju javnost.

Marko Janjušević Janjuš je ušao u ljubavnu vezu sa Aneli, čime je dodatno zakomplikovao već zapetljane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnose unutar rijaliti kuće. Njih dvoje su očigledno gajili simpatije jedno prema drugome još od samog početka, što su kasnije i priznali.

Pre nekoliko dana Janjuš je napustio "Elitu" i otišao za Prijepolje kako bi prisustvovao pomenu povodom 40 dana od samoubistva njegovog najmlađeg brata. On je tad saznao da Anelin bivši parnter Asmin javno komentariše njih dvoje, što joj je preneo i samim tim učio da to postane jedna od glavnim tema u rijalitiju.

Kako se to kmentariše već danima, Asmin je odlučio da se oglasi i iznese svoju stranu priče. On se putem svog profila na Instagramu obratio i otkrio kako je Janjuš trebao da postupi prema njemu.

Janjuša nikad nisam spomenuo, dok on nije počeo lajati o meni. Imao je priliku da mi se javi, pa nije. On me uopšte ne zanima, meni je isti onaj jadni cukica Vesna, a kad izađe može da mi se javi da mu sredim kamatu za manji procenat, pa možda ne bude više prosio kod devojki da mu daju 100 eura da može otići autobusom kod svoje mame. Klošarčina koji se ne kupa po 30 dana, našao mene komentarisati - poručio je Asmin putem svog porifla na društvenoj mreži Instagram.

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.