Klela se u samački život: Udaje se Kameron Dijaz

Izvor: Svet, 14.Okt.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klela se u samački život: Udaje se Kameron Dijaz

Glumica Kameron Dijaz, iako je nekoliko puta isticala da je srećna kao slobodna devojka, izgleda je na korak od izgovaranja sudbonosnog da.
Glumica se pojavila na jednom svečanom događaju u Los Anđelesu, a na ruci je nosila novi komad nakita, dijamantski prsten za koji su mnogi rekli da je verenički. Upravo ovaj prsten podstakao je sumnju da su Kameron i njen dečko Bendži Mejden napravili korak dalje u svojoj vezi.
Inače, majka Kameron Dijaz, Bili nije mogla da sakrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oduševljenje što joj se ćerka konačno zaljubila. Bili smatra da je Bendži divan muškarac i nada se da će se njihova veza završiti brakom, prenosi magazin “US Weekly“.
Bendži i Kameron zabavljaju se od maja ove godine i od samog početka nisu krili ozbiljnost njihove veze.
Izvor: pressonline.rs
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.