Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kjina kuma o Zadrugoviziji i medijskom linču: NE MOŽE SE OD ŽENE NAPRAVITI LJUBAVNICA!

Učesnica najgledanijeg rijalitija na Balkanu, Kristina Kija Kockar juče je sa svojom rijaliti drugaricom Anom Korać odnela čak tri pobede na spektakularnoj „Zadrugoviziji 4“. Tim povodom  njena kuma Vanja Ibrahimović je priznala da je srećna zbog njene pobede, ali razočarana zbog činjenice da njenu kumu ovih dana „razvlače“ mediji koji prenose lažne informacije fanova suprotnog tabora. The post Kjina kuma o Zadrugoviziji i medijskom linču: NE MOŽE SE OD ŽENE NAPRAVITI LJUBAVNICA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kijina kuma o medijskom linču: Kupljena pobeda ne može umanjiti činjenicu da je Kija miljenica nacije!

Izvor: Svet, 13.Jun.2018

Učesnica najgledanijeg rijalitija na Balkanu, Kristina Kija Kockar juče je sa svojom rijaliti drugaricom Anom Korać odnela čak tri pobede na spektakularnoj „Zadrugoviziji 4“. Tim povodom pričala je njena kuma Vanja Ibrahimović, koja je priznala da je srećna zbog njene pobede, ali razočarana...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.