Kivi i jogurt – savršen miks za hidrataciju kože

Izvor: Svet, 18.Jun.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kivi i jogurt – savršen miks za hidrataciju kože

Tokom leta se koža takođe dosta isušuje i podložna je stvaranju sitnih bora zbog uticaja sunčevih zraka. Iz tog razloga, bitno je da negujete kožu na pravilan način.
Foto: Albumarium Možete pronaći mnoge kreme, maske i losione, ali zašto da trošite novac kad možete napraviti nešto sasvim prirodno, bez konzervansa i ostalih hemikalija koje imaju loš uticaj na kožu. Ovu prirodnu masku od kivij ai jogurta možete koristiti svakodnevno, bez brige da će vam se koža isušiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Pročitajte i… Prirodne maske za lice za lepšu preplanulost
Kivi je voće koje je bogato vitaminom C i alfa hidroksilnim kiselinama koje i same čine jedan od glavnih sastojaka kozmetičkih proizvoda – pilinga, krema i drugih, a koje se koriste za negu protiv akni, starenja i bora. U kombinaciji sa jogurom, ova maska ima i umirujući efekat, pa će sva zapaljenja u vidu akni ili osipa biti potpuno uklonjena.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.