Kitić: Nisam hteo da glumim majmuna Đoganiju!

Izvor: Poznati.info, 04.Jul.2012, 06:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kitić: Nisam hteo da glumim majmuna Đoganiju!

Iako su nekoliko godina uspešno sarađivali i snimili dva dueta, Mile Kitić i Đole Đogani nedavno su imali neprijatnu raspravu, a sve zbog – kompjutera!

Naime, grupa „Đogani“ je u ponedeljak uveče na beogradskom splavu „River“ predstavila spot za pesmu „Hej, tugo moja“, a kao specijalni gosti najavljeni su Mile Kitić i Jana. Međutim, Mile nije ni otpevao svoj blok pesama jer njegova matrica nije mogla da bude puštena, zbog čega je folker otišao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << splava!

- Mene je Đogani pozvao na promociju da otpevamo naše dve pesme. Nisam znao da je planirano da otpevam više pesama. Ja neću da pevam bez mog benda. Izašao sam na binu i jedan muzičar mi kaže kako mu ne radi nešto aparat, ne može da namesti matricu. Ja nisam hteo da stojim tamo 15 minuta i glumim majmuna, pa sam se pokupio i otišao. Nisam se naljutio na Đoleta, ali sam bio uvređen. Da su mi rekli, ja bih poveo svoj bend i sve bi bilo drugačije. Ovako, šta da pevam, sa kim da pevam? Da je uže društvo u pitanju, pa ajde da se malo zezamo, ali pred hiljadu ljudi – nema šanse. Ipak su moje pesme zahtevne – izjavio je Mile za „Alo!“. U želji da čujemo i Đoletovu stranu priče, kontaktirali smo i sa njim.

- Ma nismo se prepirali. Mi smo dobri drugari. U momentu kada je izašao na binu, klavijaturisti se kompjuter zaglavio. Znate kako to ide, treba da se restartuje, a to traje dva do pet minuta. Mile se iznervirao tada, rekao je: „Zar mora da stoji tu, a da se ništa ne dešava?“ U momentu je nestao. Kada smo sve to popravili, ja sam ga pozvao, ali je on već otišao. Nisam se naljutio, to su neke tehničke stvari koje se dešavaju svim muzičarima. Nije mi samo jasno zašto je otišao, a nije se vratio. Ali pitaću ga to u toku dana – izjavio je Đole za „Alo!“.

Bez obzira na ovaj mali peh sa Miletom, grupa „Đogani“ je napravila odličnu atmosferu. Nakon što su oni otpevali nekoliko pesama, na binu se popela Jana, koju je publika pozdravila velikim aplauzom. Kao podrška Vesni i Đoletu, tu su bili i Gagi Đogani, Natalija i Sani iz „Trik FX“ i Baki B3, koji su do jutra igrali.

Gagi Đogani je na promociju spota došao sa svojom novom devojkom, nepoznatom plavušom. Novopečeni par je sve vreme razmenjivao nežnosti, a nijednog trenutka nisu krili da su zaljubljeni. Izgleda da je Gagi konačno preboleo Anabelu.

Izvor: Alo

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.