Kim: Raspored mi je prenatrpan. Četvoro dece bi bio moj maksimum

Izvor: Prva.rs, 14.Mar.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim: Raspored mi je prenatrpan. Četvoro dece bi bio moj maksimum

U najnovijem intervjuu koji je dala za američko izdanje magazina "Elle" rijaliti zvezda se raspričala o svojoj porodici i planovima, pa su fotografije na kojima se potrudila da istakne sve svoje obline ostale u drugom planu.
Naime Kim je otvoreno pričala o svom braku sa Kanje Vestom koji je svakoga dana pod budnim okom javnosti. U poslednje vreme šuška se da je njihovom braku došao kraj jer je Kim navodno dosta supruga koji je u svemu kontroliše, a pritom je još i zavisnik od tableta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ali Kim nije želela da pažnju posvećuje ovim tračevima već se okrenula lepšoj strani svog braka, piše Index.hr.
Najviše je pažnje pažnje privukla je pričom o detetu broj četiri rekavši da bi to bio njen maksimum.
"Mislim da ne bih mogla da podnesem više od četvoro dece. Moj raspored je prenatrpan, a smatram da bi u svakom braku žena trebalo da mužu da podjednako pažnje kao deci. Ali srce mi je napokon puno", iskreno je priznala.
Kim je s Kanjeom godinama bila prijatelj prije nego što je planula ljubav 2012. godine, brzo nakon njenog 72 dana dugog braka s košarkašem Krisom Humfrisom.

"Mi smo savršeni balans: on je mene naučio kako još više da izražavam svoje mišljenje, a ja njega kako da bude mirniji", kratko je opisala brak s reperom.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Kim Kardashian planira četvrto dete?

Izvor: Tracara.com, 14.Mar.2018

Kim Kardashian West pojavila se prvi put na naslovnoj strani američkog izdanja američkog časopisa Elle. Sem fotografija koje ostavljaju bez daha, TV zvezda dala je i intervju koji je prilično intrigantan.  U njemu je otkrila da, iako je pre manje od dva meseca dobila kćerku Chicago koju je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.