Kim Katral izgubila brata, a zbog poruke saučešća Sare Džesike Parker, potpuno je poludela: Prestani da koristiš moju tragediju...

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Katral izgubila brata, a zbog poruke saučešća Sare Džesike Parker, potpuno je "poludela": "Prestani da koristiš moju tragediju..."

Brat glumice Kim Katral, Kris, preminuo je pre nekoliko dana. Katralova je tužnu vest podelila na Instagramu, a ispod fotografije sa pokojnim bratom nizale su se poruke podrške i saučešća, pišu svetski mediji, a prenosi mondo.rs.
"Draga Kim, šaljem ljubav i saučešće tvojoj porodici i mir tvom bratu", napisala je Sara Džesika Parker.
Glumicu koja je u seriji "Seks i grad" glumila Samantu je ova poruka bukvalno "izula iz cipela", pa su "pale" teške reči.
"Pitala me majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << danas kada će te ostaviti taj licemer na miru?! Konstantno pokušavaš da mi se približiš, a time me samo podsećaš na to koliko su nekada okrutna bila. Da se razumemo, ti nisi deo moje porodice, nisi moj prijatelj. Pišem ti ovo kako bi prestala da koristiš moju tragediju da bi se pokazala u dobrom svetlu", oštra je bila Kim.
Sara Džesika se još uvek nije oglasila po pitanju ove prozivke.
Na poruku Sintije Nikson koja je igrala Mirandu Hobs, Kim je odgovorila ljubazno.
"Sintija, znači mi što si se javila. Hvala ti na ljubavi. Volim te".

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Jedan post srušio sve nade, holivudske glumice opasno zaratile

Izvor: B92, 11.Feb.2018

Glumica Kim Katral poslednjih dana preživljava izuzetno teške trenutke zbog porodične tragedije, smrti njenog brata Krisa. Čak i u tako delikatnom trenutku, desilo se nešto zbog čega su se on ai nejna koleginica Sara Džesika Parker opet "sporečkale". Strani mediji bruje o njihovom rivalstvu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.