Kim Kardašijan rodila devojčicu

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan rodila devojčicu

Mesec dana pre termina, američka starleta Kim Kardašijan rodila je svoje prvo dete.

Ona je u bolnici na Beverli Hilsu rodila ćerku koja je smeštena u inkubator. I majka i ćerka se dobro osećaju.

Uz Kim su bili njen partner i otac deteta Kanje Vest i njena majka Kris Džener.

Njen termin za porođaj je trebalo da bude 11. jul, a starleta je planirala da se porodi carskim rezom, ali je zbog infekcije ranije primljena u bolnicu.

Kim Kardašijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i reper Kanje Vest su u decembru objavili vest da će postati roditelji.

Kim iza sebe ima dva braka, prvi sa muzičarom Dejmonom Tomasom, a drugi sa  košarkašem Krisom Hamfrizom koji je trajao samo 72 dana i koji je tek nedavno okončan razvodom.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Kim Kardašijan rodila devojčicu!

Izvor: Glas javnosti, 17.Jun.2013, 11:12

Kim Kardašijan, devojka Kanjea Vesta, pre samo nekoliko sati donela je na svet devojčicu. Kako javlja izvor Dejli mejlu, 32-godišnja starleta stigla je u bolnicu na Beverli Hilsu u subotu ujutru. Ova televizija navodi da se poznata rijaliti zvezda još nije oglasila na svom Tviter profilu o rođenju...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.