Kim Kardašijan dolazi u Beograd: Otkriven razlog posete!

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2024, 12:24

Kim Kardašijan dolazi u Beograd: Otkriven razlog posete!

Najpopularnija svetska starleta, Kim Kardašijan dolazi u Beograd.
Očekuje se da će sredinom juna, najpopularnija starleta stići u našu prestonicu, u pratnji svoje dece, kako bi obeležila poseban trenutak - otvaranje prve prodavnice njenog modnog brenda u Srbiji.
Informacije koje dolaze iz izvora bliskog detaljima njenog dolaska otkrivaju da će Kardašijanka stići u Srbiju sa svojim timom, koristeći svoj luksuzni privatni avion "Kim-džet", čija se vrednost procenjuje na neverovatnih 150 miliona dolara. Očekuje se da će ova poseta privući veliku pažnju javnosti, dok Beograd postaje epicentar mode i glamura za nezaboravan trenutak sa Kim Kardašijan.
- Kim stiže u Beograd iz Nemačke, tačnije...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.