Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiju i Lunu ne povezuje samo Sloba, već i OVO!

Kristina Kija Kockar i Luna Đogani  su se u “Zadruzi” ćesto sukobljavale oko istog muškarca, Kijinog supruga a Luninog dečka Slobodana Radanovića. Za vreme devet meseci koliko je trajalo rijaliti, fanovi su se podelili na one koji podržavaju Lunu i one kojima je favorit Kija. Njih dve su se našle i u superfinalu “Zadruge” ali The post Kiju i Lunu ne povezuje samo Sloba, već i OVO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Lunin brat zaprerio Slobi: Samo da ga sretnem!

Izvor: Scandal.rs, 14.Jul.2018, 00:55

Kada je Slobodan Radanović javno, u emisiji ”Rada sam” priznao da je njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kija Kockar njegova najveća ljubav, nastao je opšti haos, kako kod fanova, tako i kod porodice Đogani.   Na izjavu reagovao je i Lunin brat Adam. – Samo da ga sretnem negde, imaće...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.