Kijino gostovanje na RADIJU Zadruga - Detalji SEKSA sa Filipom: Nije bio na šolji, nego OVDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijino gostovanje na RADIJU "Zadruga" - Detalji SEKSA sa Filipom: Nije bio na šolji, nego OVDE!

Oboriće svu gledanost!!!

Za razliku od jučerašnjeg dana, ukućani su danas raspoloženi i raspevani od ranog jutra.

Dok su jedni boravili u Beloj kući, drugi su organizovali svoju igru "Radio Amnezija".

Voditelji su bili Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak, a gošća prve emisije im je Kristina Kockar Kija.

Bora Santana zahtevao je od nje da bude direktna i iskrena, te joj je postavio prvo pitanje - Šta znači rasklimana šolja u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toaletu?

- Ja sam za to prvi put čula nakon što je Milan ušao u hotel. Postoji više mogućnosti zašto se to desilo. Nismo mi jedini koji su koristili taj toalet. Ali bih ja za to okrivila Filipa. Moguće da je bio malo grublji dok je sam sebe zadovoljavao ili je kriva malo jača hrana. Ali ne znači da se možda nešto i pre toga desilo... U svakom slučaju, taj famozni seks o kome se priče nije se desio na šolji, nego na lavabou - bila je iskrena Kija.

Voditelji su nastali šaljivo da je provociraju, govoreći da joj nije dovoljno što ima muža u kući, dečka napolju, pa sada još jednu simpatiju.

- Što se tiče te zaljubljenosti između mene i Filipa, to ću ostaviti vama da procenite - dodala je Kristina.

Kockareva je u daljem razgovoru otkrila o tome kakav seks voli, kao i to kakav je njen i dalje zakoniti suprug Slobodan Radanović u krevetu.

Pored toga, zadrugarka je dobila jedan zanimljiv zadatak, da se "posvađa" sa jednom osobom virtualno. Da zamisli nekog u svojoj glavi i naglas mu kaže baš sve što misli.

- Mislim da si najveći ološ na svetu, loš čovek. Svaki put kad te budem videla na ulici, pljunuću te. Želim ti u životu sve najgore, nikad ti u životu neću oprostiti suze koje sam prolila zbog tebe, bol koji sam osetila zbog tebe... Dovoljno je bilo da ljudi skapiraju o kome je reč - bila je direktna Kristina, jasno je da je mislila na Slobu.

Celu situaciju možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.