Kija samo deluje srećno, ali je istina drugačija: Fotografija koju je objavila sve će razjasniti

Izvor: Svet, 02.Avg.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija samo deluje srećno, ali je istina drugačija: Fotografija koju je objavila sve će razjasniti

Pobednica prve sezone nejagledanijeg rijalitija u regionu, “Zadruge”, Kristina Kockar, može se pohvaliti da joj je karijera po napuštanju velelepnog zdanja u Šimanovcima krenula uzlaznim putem.
Ona je ubrzo posle trijumfa i osvajanja nagrade od 50.000 evra sa Ministarkama snimila svoju prvu pesmu pod nazivom “Ne vraćam se na staro”, koja je prošla veoma zapaženo kod publike.
Iako deluje kao da joj sve ide od ruke, kao da je zaboravila na to da ju je suprug Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Radanović prevario sa Lunom Đogani pred milionima gledalaca, sudeći prema jednoj od njenih poslednjih objava na Instagramu izgleda da nije tako.
Naime, ona je tamo u okviru storija objavila fotografiju na kojoj je tužna, što je zapravo jedna od snimljenih scena u “Zadruzi” i preko nje napisala citat koji govori mnogo toga.
“Ono što je iza tebe i ono što je ispred tebe bledi u poređenju sa onim što je u tebi”, glasi prevod citata koji je napisala.

Svete-stock/Rajko Ristić, instagram
The post Kija samo deluje srećno, ali je istina drugačija: Fotografija koju je objavila sve će razjasniti appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE SVE LEPO KAO ŠTO IZGLEDA! Kija samo deluje VESELO i SREĆNO, ali istina je potpuno drugačija!

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2018

Kristina Kija Kockar, pobednica “Zadruge” na početku je karijere, ali se već se može pohvaliti ogromnom uspehu na tom polju. Iako deluje kao da je zaboravila na sve tužne momente koje je doživela u rijalitiju, sudeći prema jednoj od njenih poslednjih objava na Instagramu izgleda da nije tako....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.