Kija progovorila o nasilju: Nadam se da će biti procesuirani... Uputila javni apel (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija progovorila o nasilju: "Nadam se da će biti procesuirani..." Uputila javni apel (FOTO)

Nije ostala nema na ovako nešto...

Nedavno se pojavio jezivi snimak vršnjačkog nasilja, gde su se u dvorištu škole u Barajevu, devojčice iživljavale nad svojom vršnjakinjom, udarajući joj šamare.

VRATA ULUBLJENA, IZGREBANA: Došao na parking - a kad je video KO mu se USTREMIO na auto, zinuo je od ŠOKA (VIDEO)

Ovaj snimak je potresao i bivšu zadrugarku Kristinu Kiju Kockar, koja je morala da prokomentariše ovaj slučaj. Ona se oglasila putem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvene mreže Instagram, izražavajući zadovoljstvo što su devojčice već prijavljene.

Ona se takođe nada da će i roditelji biti procesuirani. Evo šta je napisala:

- Drago mi je da su devojčice za nasilje prema drugoj maloletnici već prijavljene. Hvala što ste mi javili. Nadam se da će pored kazni od nadležnih organa za devojčice i roditelji biti procesuirani i da će se izvršiti neka edukacija od strane stručnog lica za sve aktere.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.