Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija oduševila nastupom u plažnom baru “La Bamba”

Kristina Kija Kockar i dalje puni klubove, pobednica prve sezone Zadruge i dalje dominantno i postala heroj svih prevarenih žena. Da je Kija odlično iskoristila svojih 5 minuta slave, svedoče i brojni nastupi i ogroman broj fanova koji svakodnevno dolaze kako bi slušali njene pesme, ali i videli svog idola. Pevačica čija je karijera u The post Kija oduševila nastupom u plažnom baru “La Bamba” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kija Kockar progovorila o sukobu sa Dušicom Jakovljević: “on je dečko sa zanimanjem, a ne njen bivši!”

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2019, 00:25

Pevačica Kija Kockar bez dlake na jeziku isprozivala je bivšeg supruga Slobodana Radanovića, ali i Lunu Đogani. Kako kaže, sada je spokojna žena, a iz svoje prošlosti ništa ne bi promenila, pa čak ni brak koji je imala sa pevačem. Kako je njena bivša suparnica Luna krenula muzičkim staopama...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.