Kija i Sloba na prvom zajedničkom nastupu u Nemačkoj! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 30.Sep.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija i Sloba na prvom zajedničkom nastupu u Nemačkoj! (VIDEO)

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar i n jen bivši suprug Slobodan Sloba Radanović na prvom zajedničkom nastupu u Nemačkoj. Pogledajte delić atmosfere.

Slobodan Radanović i njegova bivša supruga imali su zajednički nastup u Nemačkoj. Kada su izašli na binu čule su se ovacije publike ali i gromoglasan aplauz koji su bivši supružnici dobili dok su izlazili na binu. Najveće iznenađenje je usledilo kada su Sloba i Kija otpevali pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Adio amore", koju su inače jedno drugom pevali u "Zadruzi".

Pogledajte delić atmosfere u video snimku koji je objavila Kija Kockar na svom Instagramu.

View this post on Instagram

ADIO AMORE u Kijinoj i Slobinoj izvedbi 😍 @kija_kockar__official #kija #kijakockar #kijaarmy #queenk #kk #zadrugatv #zadruga #zadruga2 #pink #rtvpinkofficial #dusseldorf #germany

A post shared by Kristina Kija Kockar (@kijakockararmija) on Sep 29, 2018 at 5:11pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

SLOBA I KIJA NA PRVOM ZAJEDNIČKOM NASTUPU: Kad su zapevali ovu pesmu, svi ostali bez reči! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2018

Kija Kockar i Slobodan Radanović sinoć su imali svoj prvi zajednički nastup u Nemačkoj. Kija Kockar i Slobodan Radanović sinoć su imali svoj prvi zajednički nastup u Nemačkoj. Publika je bivši par pozdravila ovacijama, ali se moglo primetiti da je ipak pobednica prve...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.