Kija i Mirko Gavrić! O, Bože! NEEE! Pa kako je moguće?! Luna VAN SEBE - divlja, besni, SLOMLJENA JE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija i Mirko Gavrić! O, Bože! NEEE! Pa kako je moguće?! Luna VAN SEBE - divlja, besni, SLOMLJENA JE! (VIDEO)

Interesantni akteri svađe

Zadrugari su dobili zadatak od Velikog šefa da odaberu određenu numeru i za nju pripreme koreografiju. Stanija Dobrojević i njena grupa su odabrale numeru Kristine Kije Kockar, najveće suparnice Lune Đogani.

Ovo je većina zadrugara prokomentarisala kao direktnu provokaciju, a novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je postavio Staniji pitanje zbog čega je upravo odabrala ovu pesmu.

HAOS: David i Bokun pred TUČOM! Stanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpiruje vatru "Ona je žena nasilnica, navikla na nasilje"

- Stanija, vi ste imali zadatak da se predstavite u što boljem svetlu i ti i tvoja grupa ste odabrali pesmu Kristine Kije Kockar. Priča se da je to direktna prozivka na račun Lune Đogani. Da li si namerno odabrala tu pesmu da bi je čačnula i da li si time želela da je isprovociraš - glasilo je pitanje Darka Tanasijevića.

- Ja sam na strani borbenih žena. Sve što je predstavljala Kristina Kockar, bila sam na njenoj strani. Nije dobila izvinjenje ni od muža, mislim da je zaslužila da dobije javno izvinjenje. Mina je došla na ideju da to bude Kijina pesma, ja sam to oberučke prihvatila. Jako mi se dopala Minina ideja. Iskreno da vam kažem, šta je sve ta žena prošla, ta žena je ovde bila žrtva svih ljudi ovde, čoveka koji ju je prevario, otac joj je preminuo, on. Onaj ko misli da sam to uradila da bih naudila Luni, to su priče za malu decu - rekla je Stanija.

PRLJAV UDARAC NA LUNU! Stanija joj je nabila prst u oko, Đoganijeva neće ZABORAVITI! Ujed! (VIDEO)

- Isto kao što imitacija nije bila provokacija mene, pa je i ovo slučajno. Prvo, meni je ta pesma top. Kada je god puštena ta pesma ovde, ja igram uz nju. Što nije uzela svoju pesmu, ona je takođe pevačica. Ovo je samo provokacija - rekla je Luna.

VODITELJ PREKINUO EMISIJU, VIKAO "FIZIČKI KONTAKT JE ZABRANJEN" Haos oko Vlade, IZBACIVANJE i za Aleks

- Uništila si život onoj ženi, sada uništavaš Slobu. To niko neće da podrži. Proći ćeš isto kao i u prethodnoj "Zadruzi". Budi pametna i nemoj da pričaš da se ja nekome uvlačim u du*e. Tebe bez Slobe nema - vikala je Marija.

- Ti si opsednuta Kijom. Ti imaš opsesivno kompulsivni poremećaj. Žena se razvela, Slobodan je slobodan čovek, ali te neće. Ti si ljubomorna na Kijinu senku, zato ideš danima za mnom i ucenjuješ me - urlala je Miljana na Lunu.

ISPOVEST GAGIJA ĐOGANIJA: Luna je stigla u bolnicu i mislila da sam se PREDOZIRAO narkoticima

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

- Ti si patološki lažov. Pričala mi je da je zaljubljena u Mirka Gavrića i da joj je žao što je izašao i da ako izađe da će pokušati da bude sa njim - rekla je Luna, dok se Miljana pravdala da to nije tako.

Mina Vrbaški se takođe izjasnila da nije imala lošu nameru i da smatra da ona i njega grupa ništa pogrešno nisu uradile, jer i sama Luna neretko peva Kijinu pesmu.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u video-snimku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DVA DŽUKCA! DVA SVINGERA!" Luna se razočarala u KIJU I SLOBU - saznala ono što NIJE SMELA! Bolno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018

Nije joj lako..Ne prođe ni dan, a da Luna Đogani ne spomene svog bivšeg dečka Slobu Radanovića i da se ne rastuži zbog njega. Miki Đuričić je dao očinski savet blogerki da ne treba više da tuguje za njim i da treba da gleda sebe...Kija i Mirko Gavrić! O, Bože! NEEE! Pa kako je moguće?!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.