Kija Kockar se TRESLA i KROZ SUZE  priznala kako je odrastala! “Tata je tražio DNK, rekao je da NISAM njegova ĆERKA!”

Izvor: Svet, 22.Jul.2020, 17:01

Kija Kockar se TRESLA i KROZ SUZE priznala kako je odrastala! “Tata je tražio DNK, rekao je da NISAM njegova ĆERKA!”

Naizgled nasmejana i jaka, Kija Kockar se slomila i zaplakala na snimanju emisije “Glamur”.
KIJA OTVORILA DUŠU „Bila sam jako mala, gledala sam kako tata prebija mamu. Sećam se, bila sam jedva iznad njegove butine visoka, udarala sam ga, molila da prekine… Mama je nosila naočare, pa joj se od udarca zabilo parče stakla ispod oka. Rekli su joj da je imala sreće, jer je mogla gore da prođe. Često sam gvoorila, ništa mi ne treba kad nemam tatu. A kada sam otišla u bolnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekao je: ‘Šta će ona ovde, ona nije moja ćerka!’, kroz suze je ispričala Kija, čiju će ispovest večeras milioni pratiti u “Glamuru”, na Happy tv.

Kristina Kija Kockar je osim o ovoj bolnoj temi, iznela i mnogo, do sada nesipričanih detalja iz života njenih roditelja, što je, kako je priznala, obeležilo njen život.
“Glamur” specijal večeras od 21:40 časova na Happy televiziji.
NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

SVETRAJKO RISTIC/SVET
The post Kija Kockar se TRESLA i KROZ SUZE priznala kako je odrastala! “Tata je tražio DNK, rekao je da NISAM njegova ĆERKA!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.