Izvor: Scandal.rs, 17.Avg.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija Kockar održala lekciju svim muškarcima, a posebno bivšem: DŽABE VAM SKUPI SATOVI KADA… (FOTO)

Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija “Zadruga”, reklo bi se da ima sve kako bi bila srećna. Tačno je da joj se brak raspao upravo zbog pomenutog rijalitija i neverstva njenog bivšeg supruga, ali je Kija okrenula novi list i nastavila dalje. Pridružila se bendu Ministarke i zajedno sa njima nastupa po Srbiji i šire, pa The post Kija Kockar održala lekciju svim muškarcima, a posebno bivšem: DŽABE VAM SKUPI SATOVI KADA… (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TO SE I LUNI DOGODILO: Kija se odlučila za OVAJ potez, pa Slobinoj NOVOJ DEVOJCI najavila HAOS U ŽIVOTU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2018, 15:46

Ne da ga drugoj!..Pobenica prve sezone rijalitija koji je postavio nove standarde kada je reč o gledanosti u Srbiji ali i šire, "Zadruge", Kristina Kija Kockar po napuštanju Bele kuće radi punom parom...A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Aug 11, 2018 at 7:14am PDT..Iako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.