Kija Kockar na meti hakera!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija Kockar na meti hakera!

Veliki broj poznatih ličnosti svakodnevno je na meti hakera, a neretko, dešava se da im se profili na društvenim mrežama "ukradu".

Sada se u toj situaciji našla i pevačica i pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar. Naime, njen Instagram profil u ovom trenutku prati više od 380.000 ljudi.

- Ne pokušavajte više da mi hakujete profil. Nadam se da je bilo kratko, ali slatko. Ako je nekome nešto stiglo poslednja 2-3 sata nije od mene. Izvinite - poručila je Kija.

Onda je nakon nekoliko minuta objavila da je sa njenim profilom sve u redu i da je uspela da reši ovaj problem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kija Kockar na meti hakera!

Izvor: Svet, 28.Jan.2019, 12:10

Veliki broj poznatih ličnosti svakodnevno je na meti hakera, a neretko, dešava se da im se profili na društvenim mrežama “ukradu”.. . Sada se u toj situaciji našla i pevačica i pobednica “Zadruge 1” Kija Kockar. Naime, njen Instagram profil u ovom trenutku prati više od 380.000 ljudi.. –...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.