Kija Kockar BRILJIRA na Pravnom fakultetu: Buduća pravnica održala predavanje kolegama - Estradu je zaboravila

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 00:11

Kija Kockar BRILJIRA na Pravnom fakultetu: Buduća pravnica održala predavanje kolegama - Estradu je zaboravila

Vreme je da Kristina pokaže znanje i savlada studentske izazove koji dolaze pred nju.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge", najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, koji danas nosi naziv "Elita", pored toga što se odmetnula u muzičke vode, odlučila je i da poradi na svom obrazovanju, te je odlučila da upiše Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Budući da su na izmaku prvog semestra, te da se ispitni rokovi bliže, vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se predispitne obaveze završavaju, pa je tako Kija odlučila da briljira na fakultetu.

A post shared by 𝓚𝓲𝓳𝓪 𝓚𝓸𝓬𝓴𝓪𝓻 (@kijakockar)

Kristina je ovog puta držala predavanje pred svojim kolegama, jer se čini da je izlagala stručni rad.

Kristina se ozbiljno zagrejala da pokaže kako je javni život, popularnost i svetla reflektora moguće izbalansirati sa obrazovanjem i učenjem. Njeni pratioci joj šalju poruke podrške gotovo svakodnevno, a posebno na današnji dan kada je prijem brucoša održan.

Ma šta joj je teško, ona je već sve ispite spremila - glasio je jedan od komentara ispod pomenute fotografije.

Kako će Kockareva uspeti da se snađe na Pravom fakultetu, ostzaje nam da vidimo kroz godine koje dolaze, ali verujemo da će i ovo biti još jedna njena pobeda, baš kao što je uspela da izađe i iz "Zadruge 1".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.