Kidnapovala ga, a onda polila vrelim uljem Žestoke optužbe na račun Milene Kačavende koja se bori protiv nasilja

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 16:00

"Kidnapovala ga, a onda polila vrelim uljem" Žestoke optužbe na račun Milene Kačavende koja se bori protiv nasilja

Bivša zadrugarka o Kačavendi!

Bivša zadrugarka Ermina Pašović optužila je aktuelnu takmičarku "Elite" Milena Kačavendu da se bavila mutnim radnjama sa svojim bivšim suprugom, koji je bio pripadnik Voždovačkog klana i za "Svet" ispričala šta je saznala o kumi:

- Ta kuma koja ide protiv nasilja, meni je pretila da će me išutirati! Toliko o nasilju. A da ne pričamo o čoveku kog su kidnapovali, polivali vrelim uljem! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I vi takvim ljudima dajete novac! - poručila je Ermina Kačavendinim fanovima.

Milena se nije uzbudila zbog Ermininih optužbi, već je samo rekla da za pomenuto delo niko nije odgovarao, ali nije negirala da je u tome učestovala.

Oko toga o čemu je pričala će morati dase raspita kod Voždovčana. Sve to je pročitala na nekom portala, to je još iz 2005. godine, a niko nikada nije odgovarao. Tako da, što se toga tiče, nek se obrati ljudima iz Voždovačkog klana koje je pominjala. Sve što je pričala je jedna priča i ponavljam da za to krivično delo nije niko nikada odgovarao - poručila je Kačavenda dok nije ušla u "Elitu".

Apelacioni sud u Beogradu osudio je Srđana Kačavendu, Mileninog bivšeg supruga, na dve godine zatvora, a Vladimira Kontića zvanog Konta na 15 meseci zatvora, zato što su 2005. godine oteli Kačavendinog kuma i pokušali da mu iznude novac, jer se navodno udvarao Mileni.

Ovom presudom, nakon održanog glavnog pretresa, preinačena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu, kojom su svi bili oslobođeni za otmicu, a Kačavenda bio osuđen na devet meseci zatvora samo za krivično delo teške telesne povrede. U presudi se nigde ne pominje Milena, koju Ermina optužuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.